Sälj din bil och investera pengarna i ditt kulturföretag

Arbetar du med kultur på ett eller annat sätt? Antingen på heltid, eller så har du ett företag på sidan om som gör att ditt musik-, foto-, teaterintresse eller skrivande går runt. Just nu är det många inom kulturens värld som har det svårt att få ekonomin att gå runt. Ett tips är då att helt enkelt sälja bilen och investera pengarna på ett smart sätt.

Sälj din bil

Varför ska du sälja just bilen? Jo, för att bilar slukar pengar. Om du trots allt behöver en bil så kan en lösning vara att du säljer din nuvarande bil och köper du en billigare och mer bränslesnål bil. Målet är att du ska få mer pengar i plånboken. Då kan du lägga dina pengar på det som du verkligen brinner för, som att besöka intressanta museum eller köpa ett nytt musikinstrument.

Sälj bilen på enklaste sätt

Det är många som behöver mer pengar på bankkontot, men som samtidigt tycker att det känns jobbigt att sälja eller byta bil. Först ska du komma på vad bilen är värd, hur mycket du ska ta för den, skriva en annons och sedan ska flera personer komma och titta på den. Det tar både tid och kraft, så det är inte konstigt om du drar dig för att sälja din bil. Du vill ju hellre lägga din tid på något roligt och inspirerande. Men det måste faktiskt inte vara svårt att sälja bilen. Du kan sälja den online till Ridermarks Bil som köper in begagnade bilar och som hämtar bilen hemma hos dig. De städar sedan bilen och fixar eventuella fel. Det enda som du behöver göra är att uppge ditt bankkonto så att pengarna kommer in på kontot direkt.

Investera dina bilpengar väl

Ok, så nu har du beslutat dig för att sälja bilen och få pengar på kontot. Nu är det viktigt att du använder pengarna på ett genomtänkt sätt. Fråga dig hur du bäst kan investera dina pengar i din verksamhet. Är det genom att gå en kurs för att i slutändan få fler uppdrag? Behöver du köpa ny utrustning eller kanske bygga ett studiorum?