Hitta kärleken inom kulturvärlden

Att hitta en person att leva tillsammans med är viktigt för de flesta av oss. Om du älskar kultur och att skapa vill du naturligtvis få dela det intresset, den livsstilen, med din livspartner. Det finns dejtingsajter som kommer hjälpa dig att hitta likasinnade kulturmänniskor.

Rätt dejtingsajt

Hur skulle du helst vilja hitta ditt livs kärlek? Medan du står och målar vid en vacker strand? Efter en kväll på bio? På en vernissage eller en kulturfestival? Ja, det känns ju naturligtvis som mycket mer romantiska mötessätt än att bara gå ut på nätet. Men det viktigaste är ju inte hur man träffas, utan att träffa den rätta personen. Att få dela livet med en person som man känner har samma livssyn och intressen. För att hitta personen med stort P är det smart att satsa på kvalitativa och riktigt bra dejtingsidor som Match Elitsinglar och eDarling, där hittar du andra personer som delar ditt intresse för teater, musik, att måla, designa eller renovera möbler.

Första dejten

Så du har äntligen hittat någon att gå på dejt med. Vad härligt, och vad nervöst. Du vill naturligtvis ge ett gott intryck. Ett tips är att ni går på ett kulturevenemang tillsammans. Då har ni garanterat något att prata om. Det är bra om det är ett evenemang som båda två är intresserade av. Om ni båda är aktiva fotografer kan en fotoutställning vara ett perfekt ställe att träffas på första gången. Känner ni att ni har det trevligt tillsammans fortsätter ni med att ta en kopp kaffe på ett mysigt kafé. Att gå på bio är ju också vanligt på första dejten, men förutom att det känns lite fantasilöst så kommer ni ju inte hinna samtala lika mycket. Du vill ju känna av vibbarna och börja lära känna personen när ni träffas IRL.

Det kan också vara roligt att hitta på något annorlunda att göra, som att gå till ett glasblåseri och titta på när en glasblåsare skapar vackra skålar. Eller gå till ett intressant och annorlunda museum om något som intresserar er båda. För att göra dejten så bra som möjligt är det smart att se till att det finns saker runtomkring er som ni kan samtala om. Då uppstår det inte lika många jobbiga tystnader. Det absolut bästa sättet att skapa en riktigt bra första dejt är helt enkelt att ha riktigt roligt tillsammans.